Dr. Hahn, Sonja
Fakultät für Geistes- und Humanwissenschaften - Institut für Bildungswissenschaftliche Forschungsmethoden

sonja.hahn[at]ph-karlsruhe.de

- (!) Sonstiges, nicht gelistetes Institut

01.05.20 bis 31.12.23 InDiKo: Nachhaltige Integration von fachdidaktischen digitalen Lehr-Lern-Konzepten an der Pädagogischen Hochschule Karlsruhe

[Artikel in wiss. Zeitschrift]    Hahn, S. & Salmaso, L. (2017). A comparison of different synchronized permutation approaches to testing effects in two-level two-factor unbalanced ANOVA designs, Statistical papers, Advance online publication, 58(1), 123-146.

[Buch]    Hahn, S. (2015). Permutation Tests for Inference on Causal Effects: A Simulation Study Comparing a New Approach to Existing Methods. Jena: Dissertation, Friedrich-Schiller-Universität Jena.

[Beitrag in Sammelband]    Hahn, S., Konietschke, F. & Salmaso, L. (2014). A comparison of efficient permutation tests for unbalanced ANOVA in two by two designs and their behavior under heteroscedasticity, In: V. B. Melas (Hrsg.), Topics in Statistical Simulation. Springer Proceedings in Mathematics & Statistics (S.257-269) (Band 114). New York: Springer.

[Beitrag in Sammelband]    Hahn, S. (2014). ANOVA and alternatives for causal inferences, In: M. Spiliopoulou, L. Schmidt-Thieme & R. Janning (Hrsg.), Data Analysis, Machine Learning and Knowledge Discovery (S.343-350). Berlin: Springer.

2009
  [Artikel in wiss. Zeitschrift]    Gönner, S., Hahn, S., Leonhart, R., Ecker, W. & Limbacher, K. (2009). Identifikation der Hauptsymptome von Zwangspatienten anhand von Symptomskalen – Kriteriumsvalidität und diagnostische Genauigkeit des OCI-R, Verhaltenstherapie(19), 251-258.

Stand: 23.06.2021; 01:07 Uhr